Hoe verhoog ik het tegoed op mijn account?

Log in op je eMates-account, open het menu en klik op Koop tegoed onder Mijn Account. Maak nu een keus uit een van de volgende betaalopties:


Betalen met iDeal
Wanneer je gebruik maakt van internetbankieren bij ABN Amro, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank, dan kun je gebruik maken van iDEAL.

Kies de optie ‘iDeal’ en het bedrag dat je aan je tegoed wilt toevoegen (minimaal € 5,00 voor de eerste storting). Klik op Koop tegoed.

Je wordt nu naar een beveiligde pagina van je eigen bank geleid, waar je betaling klaarstaat. Vul de ontbrekende gegevens in en doe een betaling. Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven.


Betalen met creditcard
Kies de optie Betalen met creditcard en selecteer je kaarttype. Klik op Verder. Je wordt nu naar een beveiligde pagina geleid. Volg de stappen in het scherm.


Betalen met PayPal
Als je over een PayPal-account beschikt, kun je die gebruiken voor stortingen aan eMates. Betalen is makkelijk. Je hoeft er niet eens bank- of creditcardgegevens voor in te voeren.


Betalen met een bankoverschrijving
Ook met een bankoverschrijving is het mogelijk om tegoed aan te schaffen. Dit is de minst snelle manier van betalen. Houd rekening met 1 á 2 werkdagen voordat je tegoed wordt opgewaardeerd.

eMates berekent geen administratiekosten. Wanneer je € 10 stort, wordt je tegoed ook met € 10 verhoogd. Met bovenstaande betaalmethodes kun je elk bedrag toevoegen dat je wilt, met een minimum van € 5.

Met een bankoverschrijving kun je ook kleinere bedragen aan ons overmaken. Hierbij geldt geen minimum.


Automatisch updates ontvangen van eMates? Volg ons dan via Facebook, Twitter en Instagram.


Bekijk ook onze andere veelgestelde vragen