Over eMates 

Blijf in contact met elkaar!


eMates verwerkt meer dan 100.000 berichten van en naar gedetineerden per jaar. We volgen de reis van een van deze berichten in deze video (2'47"):Sinds de start in 2007 is eMates een belangrijke service voor familie en vrienden om de (familie)band met gedetineerden te onderhouden. eMates is een aanvulling op de bestaande communicatie binnen PI’s en houdt rekening met alle veiligheidsvoorschriften voor communicatie met gedetineerden.

eMates is beschikbaar in ruim 200 inrichtingen in Engeland, Schotland, Wales, Noord-Ierland, Australië, Zuid-Afrika en Nederland. We zijn altijd op zoek naar uitbreiding van onze dienstverlening. Ons doel is zoveel mogelijk service te bieden aan relaties van gedetineerden. Om het voor hen eenvoudiger te maken om te gaan met het feit dat hun dierbare niet thuis verblijft.

eMates besteedt veel tijd en zorg aan promotie. Onderzoek toont aan dat gedetineerden die regelmatig contact hebben met de ‘buitenwereld’ tot zesmaal minder terugvallen in oude gedragspatronen.

Stuur je vriend of vriendin vandaag nog een bericht!

arrow_drop_up arrow_drop_down