Hoe kom ik aan het registratienummer van een gedetineerde?

eMates verstrekt geen informatie over gedetineerden aan derden. Uitsluitend de gedetineerde zelf – of heel soms de advocaat – zal je zijn of haar registratienummer kunnen vertellen.

Ben je niet in het bezit van het registratienummer en wil je toch een eMates-bericht sturen? Dan kun je in plaats van het registratienummer ook de geboortedatum van de gedetineerde invullen.

Wanneer je vervolgens je eerste bericht naar de gedetineerde schrijft, raden we je aan om hem of haar daarin te verzoeken het registratienummer door te geven, zodat je dit een volgende keer wel correct kunt invoeren.

Hoe kom ik erachter in welke gevangenis of huis van bewaring iemand zit?

Bekijk alle vragen

Meld je nu aan!

Met eMates is je bericht razendsnel in de gevangenis of het huis van bewaring.

Inloggen Inschrijven

Reacties

Mijn zoon is uit detentie. Ik wil mijn account beëindigen. Ik heb het hopelijk niet meer nodig.

Ik vind/vond het een mooie eigentijdse manier van communiceren en het heeft mij en mijn zoon heel goed geholpen met het sturen van berichten en foto’s. Bedankt voor deze mooie service in niet altijd leuke omstandigheden!

Pieter

Ik wil jullie bedrijf heel erg bedanken. Ik ben pas vrijgelaten uit de gevangenis en jullie service was heel waardevol voor me toen ik gevangen zat. Veel sneller dan de post!

Paul

De service is erg goed! Als ik ’s avonds een mail schrijf is hij de volgende dag al bij mijn vriend. Ik ben superblij met deze site ziet er overzichtelijk uit. En ik kan lekker snel in contact komen met mijn vriend.

Sonja

Ik vind jullie nieuwe site vrolijk en erg overzichtelijk top. Ik vind het een super uitkomst zo contact te houden met je partner.

Anita

Kennemer Advocaten
Tien Königs
Penn Bakker Advocaten
VSVW advocaten
Moszkowicz Advocaten