Hoe kom ik erachter in welke gevangenis of huis van bewaring iemand zit?

Als je niet precies weet waar een gedetineerde zit, kun je helaas geen bericht sturen. eMates verstrekt geen informatie over gedetineerden aan derden. In het belang van de veiligheid van de gedetineerde zal ook justitie deze informatie nooit naar buiten brengen, zelfs niet als de naaste familie erom vraagt.

Hoe kom ik aan het registratienummer van een gedetineerde?

Bekijk alle vragen

Meld je nu aan!

Met eMates is je bericht razendsnel in de gevangenis of het huis van bewaring.

Inloggen Inschrijven

Reacties

Mijn zoon is uit detentie. Ik wil mijn account beëindigen. Ik heb het hopelijk niet meer nodig.

Ik vind/vond het een mooie eigentijdse manier van communiceren en het heeft mij en mijn zoon heel goed geholpen met het sturen van berichten en foto’s. Bedankt voor deze mooie service in niet altijd leuke omstandigheden!

Pieter

Ik wil jullie bedrijf heel erg bedanken. Ik ben pas vrijgelaten uit de gevangenis en jullie service was heel waardevol voor me toen ik gevangen zat. Veel sneller dan de post!

Paul

De service is erg goed! Als ik ’s avonds een mail schrijf is hij de volgende dag al bij mijn vriend. Ik ben superblij met deze site ziet er overzichtelijk uit. En ik kan lekker snel in contact komen met mijn vriend.

Sonja

Ik vind jullie nieuwe site vrolijk en erg overzichtelijk top. Ik vind het een super uitkomst zo contact te houden met je partner.

Anita

Kennemer Advocaten
Tien Königs
Van Berge Henegouwen Advocaten
Van Essen Advocaten
VSVW advocaten