Kan een gedetineerde ook een antwoord terugsturen via eMates?

In het MPC Stroe, de PI Almelo, PI Heerhugowaard, PI Lelystad, PI Utrecht (locatie Nieuwersluis), PI Veenhuizen (locatie Norgerhaven), PI Vught en PI Zuid-Oost (locaties Roermond en Ter Peel) bieden wij de eMates Antwoordservice. Gedetineerden kunnen uitsluitend vanuit die acht penitentiaire inrichtingen via onze website op je bericht reageren.

Hoe werkt het?

  1. Vink bij het opstellen van je bericht de optie ‘antwoordvel meesturen’ aan. De extra kosten voor deze service (€ 0,25 per keer) worden automatisch met je tegoed verrekend.
  2. De gedetineerde ontvangt in de envelop met jouw bericht ook een blanco antwoordvel, waarop hij of zij een antwoord kan schrijven.
  3. Het inrichtingspersoneel verzamelt dagelijks de antwoorden, scant ze in en verstuurt ze rechtstreeks naar de inbox van je account op emates.nl. Je ontvangt automatisch een e-mail om je te waarschuwen dat je een antwoord hebt!

De antwoordservice is vooralsnog alleen beschikbaar in bovengenoemde inrichtingen. We streven ernaar deze service spoedig ook beschikbaar te hebben in andere PI’s in Nederland. Nieuws hierover publiceren wij via deze website.

Automatisch updates ontvangen van eMates? Volg ons dan via FacebookTwitter en Instagram.

Bekijk alle vragen

Meld je nu aan!

Met eMates is je bericht razendsnel in de gevangenis of het huis van bewaring.

Inloggen Inschrijven

Reacties

Ik schreef zowat dagelijks via eMates. En daar ben ik jullie ook heel erg dankbaar voor.
Ik heb m’n gevoelens, verhalen, emoties maar ook veel inspiratie en motivatie kunnen delen net de gedetineerde.

Faaziezah

Mijn zoon is uit detentie. Ik wil mijn account beëindigen. Ik heb het hopelijk niet meer nodig.

Ik vind/vond het een mooie eigentijdse manier van communiceren en het heeft mij en mijn zoon heel goed geholpen met het sturen van berichten en foto’s. Bedankt voor deze mooie service in niet altijd leuke omstandigheden!

Pieter

Ik wil jullie bedrijf heel erg bedanken. Ik ben pas vrijgelaten uit de gevangenis en jullie service was heel waardevol voor me toen ik gevangen zat. Veel sneller dan de post!

Paul

De service is erg goed! Als ik ’s avonds een mail schrijf is hij de volgende dag al bij mijn vriend. Ik ben superblij met deze site ziet er overzichtelijk uit. En ik kan lekker snel in contact komen met mijn vriend.

Sonja

Ik vind jullie nieuwe site vrolijk en erg overzichtelijk top. Ik vind het een super uitkomst zo contact te houden met je partner.

Anita

Van der Biezen Advocaten
Kennemer Advocaten
Van Berge Henegouwen Advocaten
Advocatenkantoor Van Rijthoven
Moszkowicz Advocaten